Optreden Willem Schoone en Victor Posch

12 mei in Ons Eigen Kroeg

WILLEM SCHOONE & VICTOR POSCH MET ‘WE NADEREN HET INDIANENGEBIED’ IN OEK SCHAGERBRUG

Op zondag 12 mei a.s. spelen de bekende muzikanten Willem Schoone en Victor Posch hun eerste muziektheatervoorstelling in OEK in Schagerbrug.

Willem Schoone en Victor Posch zijn 2 rasmuzikanten met een behoorlijke staat van dienst. Zij speelden in een groot aantal bands met vele muzikanten in binnen- en buitenland, deden studiowerk en werkten mee aan vele cd’s.

In hun eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen zij verhalen over onder andere hun leven als muzikant, de spuit, oude auto’s en de liefde.

Samen met meester-gitarist Robbert Smit begeleiden ze hun sappige, ontroerende en grappige verhalen natuurlijk muzikaal met zelfgeschreven nummers. In deze voorstelling wisselen ze moeiteloos verschillende muziekstijlen als pop en rock ’n roll af met country, blues en ballads.

  • Willem Schoone – bas, gitaar, zang
  • Victor Posch – sax, piano, zang
  • Robbert Smit – gitaar, zang

Met deze muzikale theatervoorstelling treden zij op zondag 12 mei a.s. op in OEK, Schagerweg 30a in Schagerbrug. Aanvang 16.00 uur, zaal open 15.30 uur. Toegangsprijs 15 euro p.p. Voorverkoop via info@dekunstmacht.nl of kaarten@oek.nl