Boer en bedrog

In september zijn wij begonnen met het repeteren van ons nieuwe stuk. Helaas liggen de repetities al een tijdje stil vanwege Corona. Wij hopen dit weer snel op te kunnen pakken, zodat we ook in 2020 een mooie voorstelling op de planken kunnen zetten. De uitvoeringsdata zijn hierdoor wel onder voorbehoud. Houd de website en social media in de gaten. Via deze weg houden wij u op de hoogte hoe we er voor staan. 

Uitvoeringsdata: woensdag 10 maart, vrijdag 12 maart, zaterdag 13 maart, dinsdag 16 maart, vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart. 

We hebben dit jaar weer gekozen voor een musical, geschreven door Ruud van Ling:

 

'Boer en bedrog'

Boer Piet Tolman ziet het niet meer zitten in de agrarische wereld en laat zich door zijn zoon Evert overhalen om een cannabisplantage op te zetten. Maar dat mag natuurlijk niemand weten. Dus wordt er beweerd dat Tolman is overgestapt op de teelt van soepgroente. Iedereen lijkt het te willen geloven: Piet's vrouw Eva, zijn dochters, de buren, etc. Iedereen speelt mee, maar weet intussen wel beter. Het project mislukt dan ook volledig, maar niet nadat iederen 'zo stoned als een garnaal' is geweest....