Boer en bedrog

Helaas hebben wij door de huidige Coronamaatregelen onze repetities niet meer kunnen hervatten. Dit heeft ons doen besluiten dat wij het stuk 'Boer en bedrog' niet op de planken zullen brengen. Wel kunnen wij u melden dat de leescommissie alweer begonnen is met het uitzoeken van het nieuwe stuk. De rede dat wij 'Boer en bedrog' niet een jaar opschuiven, is omdat wij volgend seizoen 75 jaar bestaan. Wij willen hier natuurlijk iets speciaals van maken! Zodra wij meer weten over het nieuwe stuk dan brengen wij u op de hoogte via social media. We hebben er vertrouwen in dat wij u volgend jaar weer kunnen verwelkomen. 

Uitvoeringsdata: woensdag 10 maart, vrijdag 12 maart, zaterdag 13 maart, dinsdag 16 maart, vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart. 

We hebben dit jaar weer gekozen voor een musical, geschreven door Ruud van Ling:

 

'Boer en bedrog'

Boer Piet Tolman ziet het niet meer zitten in de agrarische wereld en laat zich door zijn zoon Evert overhalen om een cannabisplantage op te zetten. Maar dat mag natuurlijk niemand weten. Dus wordt er beweerd dat Tolman is overgestapt op de teelt van soepgroente. Iedereen lijkt het te willen geloven: Piet's vrouw Eva, zijn dochters, de buren, etc. Iedereen speelt mee, maar weet intussen wel beter. Het project mislukt dan ook volledig, maar niet nadat iederen 'zo stoned als een garnaal' is geweest....