OEK en de Rabobank daar zit muziek in!

De ontwikkelingen van onze vereniging gaan prima. Wij bieden zowel volwassen en de jeugd de mogelijkheid om te leren toneelspelen. Door de oprichting van OEK Kids, vier jaar geleden, is dit in een treinversnelling gekomen. Meer dan veertig jeugdleden erbij geeft veel extra kansen maar ook veel extra kosten. Het huren van een geluidsinstallatie was geen optie meer omdat wij deze nodig hebben van november t/m april. Hierdoor waren wij genoodzaakt om deze zelfstandig aan te schaffen. Bij het adviseren van het opnieuw inrichten van onze bankzaken heeft Rabobank  Schagen-Wieringerland niet alléén gekeken naar de beste bancaire oplossingen voor onze toneelvereniging maar ons ook gewezen op het Coöperatiefonds. Vanuit het Coöperatiefonds hebben we een bijdrage ontvangen om een geluidsinstallatie aan te schaffen. Een eigen geluidsinstallatie geeft ons veel plezier en gemak. Onze conclusie is: OEK en de Rabobank daar zit muziek in!


foto gemaakt door Pierre Mettes