Sponsorklik

Beste toneelvrienden,
 
Graag je aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen die OEK een warm hart toedraagt mogelijk om OEK GRATIS te sponsoren.Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar http://onseigenkring.nl.
Dit is de website van onze toneelvereniging Ons  Eigen Kring. Op de website staat een banner van SponsorKliks helemaal links bovenaan. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels,
waaronder Bol.com, Wehkamp, Blokker, Hema, speelgoed winkels en Zalando.
 
Als u bijvoorbeeld op Bol.com klikt, gaat u automatisch naar de gewone site van Bol.com en is de site aangesloten bij OEK.  Als u gewoon naar de site van Bol.com gaat, dan levert het voor Oek niets op.
Wij waarderen het heel erg als u via de OEK site uw online bestelling wilt plaatsen. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert OEK een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.
Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via OEK kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
 
Kijk op sponsorklik welke bedrijven er op dit moment zijn aangesloten. U zult zien dat er al veel bedrijven opstaan waar u al via internet dingen koopt. Eigenlijk is het alleen maar een gedragsverandering voor uw internet inkopen.
 
Bij voorbaat dank voor uw sponsor bijdrage.
 
Groeten 'het bestuur'.