Oek jeugd speelt in 2015

Regie: Valerie van Krimpen

Regie assistent jonste groep: Ilse Wenker en Renee Zwaan

Regie assistent oudste groep: Renee Zwaan en Cynthia Dekker

 

Jongste groep: Hairspray

Het is 1962 en tieners Tracy en haar vriendin Penny kijken iedere dag na school de ‘Corny Collins dans show’. Als een van de sterren het programma verlaat worden er audities gehouden en tot ieders verbazing wordt Tracy gekozen. Maar niet iedereen is blij met deze keuze. De show manager Velma en haar dochter Amber doen er alles aan om Tracy uit de show te halen. Maar gaat het lukken? Of staat iedereen aan Tracy’s kant?

 

Oudste groep:Zeikstad ( Urinetown)

Zeikstad de musical heeft een raar thema, het gaat over een stadje waar water schaars is. Daardoor moeten de burgers als ze naar de WC moeten ze naar openbare Wc’s in de stad, waar ze een enorm hoge toegangsprijs voor moeten betalen. Bobbie Goud vindt het belachelijk dat ze moeten betalen, en start een revolutie.