Loterij prijswinnaars

Een belangrijke bron van inkomsten voor onze toneelvereniging is de verkoop van loten tijdens onze voorstellingen. Wij zijn blij dat veel sponsors ons mooie prijzen aanbieden om deze loterij aantrekkelijk te maken. Er zijn elk jaar drie hoofdprijzen. Gisteravond heeft trekking plaatsgevonden. Van de drie prijzen gingen er twee prijzen naar broer en zus. Zie foto!

Prijs 1: BB De Overnachting
Gerard Huizinga uit Nijmegen is al jaren donateur van onze vereniging. Hij komt elk jaar kijken. Hij won een overnachting bij BB De Overnachting in Schagerbrug. Mooi geregeld om volgend weer een voorstelling van ons te komen kijken.

Prijs 2: Dinerbon Havana
Deze prijs is gewonnen door Jacqueline Stevens (zus Gerard). Eet smakelijk alvast namens OEK!

Prijs 3: Horloge
Het horloge is gewonnen door Nico Pronk.

Prijswinnaars: de heer en mevrouw Huizinga en Stevens