OEK runt 'Ons Eigen Kroeg'

Toneelvereniging OEK uit Schagerbrug staat niet meer op straat. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zaten de toneelspelers zonder theater door het plotseling stoppen van de uitbater van “het Wapen van Zijpe”. Met heel veel inzet van diverse verenigingen, een plaatselijke ondernemer, de gemeente Schagen en de huisbaas is er een tijdelijke oplossing tot stand gekomen: het café gaat dienst doen als buurthuis voor verenigingen uit het dorp en daarbuiten, met toneelvereniging OEK (tijdelijk omgedoopt in Ons Eigen Kroeg) als uitbater. Zo is er een einde gekomen aan de onzekerheid voor de diverse verenigingen en kunnen de diverse feestelijke hoogtepunten in Schagerbrug weer doorgang vinden. Gelukkig is alles nog net op tijd geregeld voordat de jaarlijkse kermis weer losbarst. 

In samenwerking met de Evenementencommissie Schagerbrug is besloten vrijdagavond (11 september) de klaverjasdrive in het Wapen van Zijpe te houden, zaterdag en zondag is er muziek en zondag diverse prijsuitreikingen. Ook is er (naar goed voorbeeld) een kermis T-shirt wedstrijd, dit alles uitsluitend om lekkere prijzen (aanmeldingen aan de bar).

Natuurlijk is het best moeilijk om de zaal het hele jaar bezet te krijgen daarom heeft OEK besloten om de ruimte ook voor andere verenigingen beschikbaar te stellen uiteraard voor een hele nette prijs. De ruimte (met podium, bar, biljarts) kan gehuurd worden inclusief koffie faciliteit. Bel voor verdere informatie naar 06-29512559.

Schoonmaakploeg 'Ons Eigen Kroeg'