OEK heeft een nieuwe website en huisstijl

Is het niet prachtig?

Heel, heel, heel lang geleden zijn we begonnen met een website voor Volwassen OEK. In 2008 zijn we gestart met jeugdtoneel. Zij werden toegevoegd aan de website. De site was mooi maar achterhaald. Cynthia Dekker heeft een plan geschreven hoe, wat en waarom een nieuwe site en huisstijl. In een presentatie heeft zij ons laten zien wat de voordelen hiervan waren. Vol enthousiasme zijn we een aantal maanden geleden begonnen.

Diana en Bob het creatieve brein!

Diana van Ophem van Dien Grafisch Ontwerp heeft voor ons een nieuw logo en huisstijl ontworpen. Deze zijn de basis van de lay out van onze nieuwe site.

Bob Staalman van Mirdane heeft de site gebouwd en meegedacht aan de functionaliteit.

Super trots!

We zijn super trots op het eindresultaat en zijn Diana en Bob enorm dankbaar voor hun ondersteuning. We zullen de komende tijd nog veel informatie toevoegen dus blijf ons volgen.

Hieronder de foto van de mensen die zijn betrokken bij het maken van de nieuwe website. Dit zijn Bob Staalman, Diana van Ophem, Renee Zwaan, Huub Tiebie en zittend Eline Sneekes. Op foto ontbreekt Cynthia Dekker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >