( UITGESTELD!) Bon Bonni Beach

Stel je eens voor! Tijdens je droomvakantie langs tropische, parelwitte stranden, loopt het schip op de rotsen en dreigt te zinken. Wat nu? Gelukkig kunnen de schipbreukelingen naar het nabij gelegen ‘onbewoonde’ eiland, met een grote berg die het eiland in tweeën splijt.

Terwijl de kapitein de kluts kwijt is, trekt de beroemde acteur Sylvester Mallone gekke kostuums aan om niet herkend te worden. Drie bejaarden verstaan elkaar zó slecht dat het grappige gesprekken oplevert. En wat doet die rare inspecteur van politie tussen de schipbreukelingen?  Dan spoelen er ook nog eens allemaal dozen bonbons aan op het strand.

Aan de andere kant van de grote berg liggen rijke gasten aan een luxe zwembad van het Tiki Tiki Resort. Ze zijn lui, hebben geen zin in excursies en maken ruzie over handdoeken op de ligbedden. Als twee gasten wél meegaan op excursie en met een mysterieuze doos bonbons terugkeren, wil iedereen opeens mee.

Hoe overleef je met elkaar als je op een onbewoond eiland denkt te zitten? Welk geheim zit er in de bonbons? Is het toeval dat het schip op de rotsen liep? Humor, verwarring en vreemde situaties in Bon Bonni Beach.

Speeldata: ( UITGESTELD!! ) 

  • Zaterdag 10 april 2020
  • Zondag 11 april 2020 
  • Vrijdag  17 april 2020
  • zaterdag 18 april 2020

Aanvang: 20.00 uur, Ons Eigen Kroeg, Schagerweg 30a in Schagerbrug. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via kaarten@oek.nl