Ilse Pankras

Hi, ik ben Ilse Pankras, en ik ben geboren op 22 maart 2005. Wie  ik eigenlijk ben? Nou, ik beschouw mezelf als een soort veelzijdig talent, maar dan wel eentje met een flinke dosis passie voor acteren en videoproductie. Als jonge creatieveling heb ik me vrij snel een weg gebaand in de entertainmentwereld. Dat komt omdat ik gewoon dol ben op acteren en daarnaast nog eens best goed ben in het maken van toffe videoclips, vooral voor nieuwkomers in de muziekscene.

Ik kom uit een gezinnetje met 1 broertje en 2 zusjes, dus altijd wel wat reuring om me heen. En raad eens? Mijn verbeelding werd altijd flink aangemoedigd. Daardoor ontdekte ik op jonge leeftijd mijn liefde voor acteren, en sindsdien werk ik non-stop aan het bijschaven van mijn skills. Maar, je ziet me niet alleen voor de camera of op het podium. Nee, ik ben ook te vinden achter de schermen, waar ik mijn creatieve sappen de vrije loop laat en waanzinnige videoclips in elkaar knutsel.

En over reizen gesproken, daar kan ik ook geen genoeg van krijgen. Voor mij is de wereld één grote speeltuin, en ik vind het geweldig om nieuwe culturen te ontdekken en mezelf te laten inspireren voor mijn creatieve projecten. Met een hoopvolle toekomst in het verschiet en mijn passie voor acteren én videoproductie, wil ik stiekem best wel naam gaan maken in de opwindende wereld van entertainment en creatieve kunst.
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >