Kaviaar speciaal

Regie: Christien ten Veen

Uitvoeringdata: 5, 7, 8, 11, 14 en 15 maart (aantal bezoekers 950)

Genre: klucht

Korte inhoud:
Twee families, de ene van gegoede klasse, welgesteld, enigszins kakkerig en arrogant (Fam. Van Henegauwen) en de andere wat ordinaire, recht voor z'n raap Familie Van Geffen (eigenaar van snackbar "De gevulde frikandel") hebben ogenschijnlijk niets met elkaar van doen. Op zeker moment speelt de gezamenlijke interieurverzorgster Bets een bindende rol als het gaat om een koppeling tussen Marie-Claire van Henegauwen en Joury van Geffen. Zal het leiden tot een huwelijk? Is er wellicht reeds snel een baby op komst?

Het toneel is voor de pauze (1e en 2e bedrijf) in twee woonvertrekken verdeeld. Links van de ene en rechts van de andere familie. Na de pauze is het podium tot een feestzaaltje omgetoverd. een uitdaging voor de decorploeg!
Het stuk kent zeer veel jeugdige rollen wat onze spelersgroep perfect past. Daarnaast speelt het zich in het heden af wat goed merkbaar is aan de rekwisieten. Door gebruik te maken van mobiele telefoons, computers, video-opnames van het tv-spelletje "Lingo"en de groeiende gokverslaving van de invalide oma zal die hedendaagse sfeer goed gecreëerd kunnen worden.

Of het een en ander goed afloopt verklappen wij niet. Daarvoor moet u maar komen kijken naar de voorstellingen.

Eerste bedrijf, tweede bedrijf (drie maanden later) Pauze (met verloting), Derde bedrijf (negen maanden later)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >