Annie

Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan, die uitsluitend op eigen gewin uit is. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet.

Annie staat samen met de andere meisjes onder het harde regime van Miss Hannigan. Ze moeten al haar klusjes doen en ’s morgens heel vroeg opstaan om te beginnen poetsen. Wanneer op een dag Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, naar het weeshuis komt, verandert Annies leven drastisch. Grace Farrell komt een kind halen om hem/haar tijdens de kerstvakantie bij hen te laten logeren en ze kiest Annie.
Het blijkt enorm goed te klikken met Daddy (Oliver Warbucks) en ze gaan samen op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt echter niet zo’n makkelijke klus want het enige dat Annie aan haar ouders bindt, is een zilvermedaillon dat ze bij haar hebben achtergelaten. Zal het Annie lukken om haar echte ouders te vinden?

Al sinds 1977 staat de musical op de planken en is wereldwijd een bekend verhaal, mede door de verschillende verfilmingen die zijn gemaakt. Annie is een echte familiemusical, vol met mooie scènes en bekende liedjes, dus kom met het hele gezin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >

Uitvoering: 13, 14 en 15 januari in het Café Het Wapen van Zijpe, Schagerbrug