Arsenicum

Een komische thriller (2015)

Arsenicum vertelt het verhaal van de zusjes Abby en Lucy Brewster, die eenzame mensen vergiftigen met hun vlierbessenwijn. Het aardige van de dametjes is, dat ze dit als een volstrekt normale hobby beschouwen. Het oude familiehuis in Brooklyn telt echter nóg een maffe bewoonster: nicht Teddy Brewster, die zich president Roosevelt van Amerika waant. De enige van de familie die alles nog op een rijtje heeft, is Michael Brewster, de broer van Teddy, die zijn brood verdient als toneelrecensent. Hij is verloofd met Elaine en heeft haar zojuist ten huwelijk gevraagd. Michael krijgt echter de schrik van zijn leven, als hij in de vensterbank een lijk ontdekt, dat het twaalfde slachtoffer van zijn tantetjes blijkt te zijn. Aan hem de taak om de misdaad te verhullen. Michael bedenkt, dat Teddy wel de moordenaar kan zijn. Zij heeft immers alle lijken in de kelder begraven.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, krijgt de familie onverwacht bezoek van Michael’s jongere broer David, die in de achterbak van zijn auto ook al een lijk met zich meesleept. Het is zijn dertiende slachtoffer, want hij blijkt dezelfde liefhebberij te hebben als zijn oude tantetjes. David zoekt niet alleen een plek om zich van het lijk ontdoen, maar is ook voornemend het oude familiehuis te gebruiken om zichzelf van een nieuw uiterlijk te voorzien. Daartoe heeft hij een louche chirurg, dokter Einstein, meegenomen. Michael is zijn leven niet meer zeker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >

Uitvoeringsdata 2015: woensdag 4 maart, vrijdag 6 maart, zaterdag 7 maart, dinsdag 10 maart, vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart 2015.