Ons Eigen Kroeg

OEK runt het café in Schagerbrug

De nieuwe naam wordt 'Ons Eigen Kroeg!'

In 2015 ging de uitbater van het café failliet. Om ervoor te zorgen dat toneelvereniging OEK niet op straat kwam te staan is ervoor gekozen om de kroeg zelf te gaan exploiteren. Met veel vrijwilligers hebben het café schoongemaakt en opgeknapt. Zo is er de afgelopen jaren al heel veel gebeurd. Zo werd de naam 'Het Wapen van Zijpe' omgedoopt in 'Ons Eigen Kroeg (OEK)' leuk gevonden toch?

Dorpscafé belangrijk voor Schagerbrug

Een dorpscafé is van belang voor jong en oud. Het sociale karakter zorgt voor gezelligheid en dat mensen actief blijven in het dorp. Het is een hele uitdaging om het financieeel goed te regelen. Daarom organiseren we veel in samenwerking met de evenementencommissie. We hebben al veel activiteiten op de jaarkalender staan. Denk aan:

  • De biljartweek, kermis, klaverjasdrive's, keezavonden, beer pong, bijeenkomst voor ouderen (zonnebloem)  etc
  • 14 voorstellingen door OEK kids, OEK jong en OEK Volwassenen

Bekende Nederlanders

Inmiddels maken dorpgenoten ook weer gebruik om in het café een feest te vieren. Het gemak, de leuke locatie, de gunfactor en een mooie prijs zorgen voor dit succes.

Om meer dorpsgenoten kennis te laten maken met Ons Eigen Kroeg hebben we al een aantal bekende Nederlanders mogen ontvangen. Dit zijn:

  • Peter Faber
  • Saskia & Serge
  • Karin Bloemen

Feestje geven?

Inmiddels maken dorpsgenoten ook weer gebruik van het café om hun feest te vieren. Voor een aantrekkelijke prijs, de leuke locatie, de gunfactor en het gemak zijn de ingrediënten van dit succes.

Mocht u ook gebruik willen maken van de kroeg of als vrijwilliger helpen dan kunt u mailen naar voorzitter@oek.nl of contact opnemen met:

  • Wil Linting telefoon 06-30692749

Bankrekening: NL 72 RBRB 0919634494

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >