Theater - Walking Diner

De 1e keer samen met Peter Faber, wat een succes!

In de flyer stond:

Namens toneelvereniging OEK zijn wij trots om aan te kondigen dat de alleskunner Peter Faber op 28 mei komt optreden in ons dorpstheater. 
Hij wil onze vereniging en de exploitatie van het café graag steunen omdat hij het amateurtoneel een warm hart toedraagt. 

Een hele uitdaging!

De kaarten waren snel uitverkocht wat extra energie gaf om de organisatie tot in de puntjes te regelen. Ons Eigen Kroeg werd omgebouwd tot een gezellig theater waar het publiek via de rode loper zijn entree mocht maken. Daar werd men persoonlijk ontvangen door Peter Faber. Het feest kon beginnen. Het concept Theater - Walking Diner blijkt bij iedereen goed in de smaak te vallen. De twee voorstellingen van Peter Faber vond iedereen top en we kregen complimenten over het diner wat was gemaakt door Brasserie De Keuken. Als toetjes zongen 12 spelers van OEK liedjes uit de musical 'De Jantjes'. Wat een leuke Amsterdamse sfeer bracht en waar de refreinen spontaan werden meegezongen.

Peter Faber zei dat hij heel veel plezier heeft beleefd aan zijn optreden in Schagerbrug en het schilderij dat Willem Bakker heeft gemaakt zal een mooie plaats in zijn huis krijgen. Jullie mogen trots zijn op jullie vereniging. 

Bedankt!

Ik wil iedereen bedanken die aanwezig waren en natuurlijk alle vrijwilligers die ons geholpen hebben met dit succes.

Flyer_Theater_Walking-Diner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >