Ons Eigen Kroeg zit aan het plafond!

Wat wordt het mooi!

Al bijna drie jaar lang heeft toneelvereniging OEK de exploitatie in handen van Ons Eigen Kroeg.

En we zijn er trots op om te zeggen dat het best goed gaat. Jaarlijks worden er steeds meer leuke evenementen voor jong en oud georganiseerd en wordt het weer gebruikt om een verjaardag of bruiloftfeest te vieren.

De inkomsten die wij realiseren zijn voor het betalen van de vaste lasten maar natuurlijk ook het onderhoud van het café. Wij willen nog veel opknappen zoals toiletten en de keuken. Hierdoor kunnen wij u meer comfort bieden.

Het plafond!

We hebben besloten om het oude lage plafond te verwijderen. Dit was noodzakelijk i.v.m. veiligheid, lage issolatiewaarde, gedateerde verlichting en het zag er niet fris meer uit. Met veel vrijwilligers plaatsen we nu een nieuw plafond.  Dit komt een stuk hoger en is veel beter geïsoleerd. Hierdoor wordt het zicht op het podium  beter en verwachten we minder energie te verbruiken en dus lagere kosten.

krantartikel Schager Courant

Vele handen maken ligt werk!

Om al deze werkzaamheden te doen ben je afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. Zo zijn we met een grote groep gezellig aan de slag gegaan. Zoals het spreekwoord zegt ‘vele handen maken ligt werk!’.

24

Boven: Wil Linting, Siebren Mantel, Sjoerd van Zanten en Frank van der Wal

Onder: Cor Rampen, Paul Dekker en Huub Tiebie.

Op de foto ontbreekt John de Nijs en Gert Boontjes. John is opzichter en Gert Jaap verzorgt het elekra.

Eindresultaat!

In augustus verwachten wij de klus te hebben geklaard en zullen wij nieuwe foto's plaatsen.

Mocht je zin hebben om af en toe ook gezellig aan de klus te gaan dan ben je als vrijwilliger van harte welkom. Je kunt dan contact met mij opnemen op 06-51458288.

Iedereen bedankt!

Huub Tiebie

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >