Agenda 'Ons Eigen Kermis 2019'

Komt u ook weer?

Voor het vierde jaar!

Als vrijwilligers van Ons Eigen Kroeg organiseren wij voor het vierde jaar activiteiten in ons dorpscafé tijdens de kermis. We hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten. Er is weer veel gebeurt in het café. Zo zijn de toiletten in het voorcafé volledig vernieuwd. Dit om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Agenda

Hieronder de agenda voor de kermis. Vorig jaar waren alle activiteiten goed bezocht en was het zeer gezellig.

  • Vrijdag: Ons Eigen Klaverjasdrive blijft een populaire avond. Ieder jaar gaan meer teams de uitdaging aan om de titel binnen te halen. Al komen de meeste voor een gezellig avondje kaarten.
  • Zaterdag: Pub Quiz hoe leuk was dat vorig jaar. Vincent en Jasper hadden een geweldige quiz gemaakt. Dit jaar zitten er nog meer verrassingen in. En voor dat het quiz geweld los gaat kunnen mensen zich opwarmen tijdens het Beer Pongen.
  • Zondag: er wordt weer hard gewerkt aan de organisatie van de waterspelen. Een mooi spectakel wat eindigd in het café met een de prijsuitreiking. En daarna? LIVE MUZIEK met het duo 'Switch'. Lekkere dansmuziek voor jong en oud.

Leuk als u een bezoek brengt aan ons 'dorpscafé. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het dorpscafé in Schagerbrug kan blijven bestaan.