Een nieuwe afzuiginstallatie voor OEK

veiligheid gaat voor alles!

Goed advies is van belang!

Er is veel geschreven over afzuiginstallaties in horeca gelegenheden i.v.m. corona. Voor de veiligheid van iedereen hebben wij ons laten adviseren welke afzuiginstallatie noodzakelijk is in ons dorpscafé. Op basis van dit advies hebben wij besloten een nieuwe installatie te laten installeren. Deze wordt in februari door installatiebedrijf Ivar Noorman geïnstalleerd. 

Kosten gaan voor de baten uit!

De afzuiginstallatie is een hele inverstering maar mede door de Rabo Club Support, hulp van vrijwilligers, medewerking van Installatie bedrijf Ivar Noorman en samenwerking gemeente gaat het ons lukken. En wanneer alles weer mogelijk is zullen we weer gezellig open gaan. Dan kan OEK weer toneelspelen, kunnen onze gasten hun feesten bij ons vieren, kunnen koren weer zingen en zal er vast weer een bekende Nederlander komen optreden. We kunnen niet wachten om u te mogen ontvangen!

We kunnen het niet alléén!

Op de foto's kunnen jullie zien hoeveel pijpen er nodig zijn om de lucht op de juiste wijze af te voeren. Dave van Diepen is werkzaam bij Air Spiralo. Dit bedrijf heeft aangeboden om een groot gedeelte van de pijpen te sponsoren. Dat scheelt Ons Eigen Kroeg enorm in de kosten. Wij zijn het bedrijf zeer dankbaar dat ze meedenken aan het behoud van Ons Eigen Kroeg.

 Foto's van de installatie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >