Een donatie van 'Peterons en Control Union'!

Wat een leuke verrassing zeg!

Als bestuur van Stichting Ons Eigen Kroeg worden wij zeer blij van onderstaand bericht!

Een donatie van EUR 600,--

De donatie is ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf Peterson en Control Union in 2020. Naast dit jubileum is het bedrijf bekroond met de Koninklijke status en dat is een feestje waard! Om dit te vieren heeft de familie Peterson (grondleggers van het bedrijf) besloten om een geldfonds beschikbaar te stellen voor al haar medewerkers. Elke medewerker is hiermee in de gelegenheid gesteld om door middel van een donatie (in lijn met de bedrijfswaarden), iets terug te doen voor de gemeenschappen waarin ze wonen/werken. 

De medewerkers van Peterson die woonachtig zijn in Schagerbrug, hebben besloten hun donaties te bundelen en deze aan Stichting Ons Eigen Kroeg te gunnen. 

Zij zijn van mening dat de stichting in deze moeilijke tijden wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Ons Eigen Kroeg is tenslotte van groot maatschappelijk belang voor ons mooie dorp. De donatie bedraagt in totaal €600,-.  

Zij hopen dat deze donatie een klein steentje bijdraagt, zodat alle Schagerbruggers nog lang van de sociale functie van Ons Eigen Kroeg kunnen genieten. 

Namens Peterson & Control Union en haar medewerkers veel plezier ermee!

Wij willen de medewerkers bedanken voor hun betrokkenheid bij ons dorpscafé

Meer info van dit bedrijf? klik op logo