Helaas geen toneelstukken in 2021!

Dat is jammer maar volgend jaar nieuwe kansen!

Het zal niemand verbazen dat het seizoen 2020 / 2021 voor alle groepen niet succesvol zal eindigen. We hebben bij aanvang van het seizoen stukken uitgezocht en de rolverdeling bepaald. Onze regisseur Lars had zijn creativiteit weer volledig ingezet om er een mooi seizoen van te maken. Met als doel veel speelplezier tijdens de oefenavonden en mooie voorstellingen waar onze bezoeker volop van zouden kunnen genieten. 

Helaas moesten ook wij stoppen!

De gezondheid van onze spelers staat voorop. Daarom hebben wij conform de richtlijnen van het RIVM de repeties stopgezet en zijn de uitvoerdata voorbij voordat we weer konden starten. 

Jubileum jaar!

Volgend jaar bestaat OEK 75 jaar. OEK volwassen is nu al bezig om een mooi stuk uit te kiezen, zodat we weer op tijd kunnen starten met repeteren. Wat dit stuk gaat worden zullen we u laten weten als de beslissing is genomen. 

Iedereen bedankt!

Wij danken iederen die op welke wijze dan ook onze vereniging heeft gesteund dit seizoen. Wij hopen dat zowel jong en oud volgend jaar u weer op mooie OEK-waardige toneelstukken kan trakteren.