Eigen OEK wijn voor ?

Alle donateurs en sponsoren krijgen OEK wijn!

Bedankt donateurs en sponsoren!

De afgelopen periode heeft de toneelvereniging door de coronaperikelen niet kunnen toneelspelen. In deze periode zijn de sponsoren en donateurs onze vereniging trouw gebleven om financieel te blijven steunen. Hierdoor heeft OEK Kids en OEK jong weer twee prachtig producties gespeeld en is het nu aan de beurt voor OEK volwassen. Reden om in ons jubileumjaar onze donateurs en sponsoren op een speciale manier te bedanken. 

Speciale OEK etiketten 

Ze krijgen een fles wijn en Ons Eigen Krant. Voor deze actie zijn er speciale etiketten ontwerpen voor de flessen wijn door Crealis Cadeaus.. Speciaal in het teken van het 75 jarig jubileumjaar. Voor de krant volgt een speciaal nieuwsbericht.

 

Op de platte kar!

De flessen zijn afgelopen zaterdag door de spelers en vrijwilligers rondgebracht met een mooi traktor en versierde platte kar van firma Sneekes. De reacties waren zeer positief en er hebben zich ook weer 12 nieuwe donateurs gemeld. Leuk toch? Misschien wilt u ook wel donateur worden? 

Wanneer u niet thuis was heeft u een briefje ontvangen waarin staat hoe  u de wijn alsnog kunt krijgen.

U komt toch ook naar de voorstelling?

Nog niet geboekt dan kunt u nu nog kaarten reserveren voor de voorstelling 'Leuk idee, maar we doen het niet!' Wij zien u graag bij 1 van onze voorstellingen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >