Rabo Clubsupport 2022! Stem OEK

U stemt toch ook op Stichting Ons Eigen Kroeg?

Klik op button om uw stem uit te brengen op OEK!

Selecteer bij stem op OEK

Ja inderdaad sinds 2015!

Sinds 2015 wordt het dorpscafé ‘Ons Eigen Kroeg’ succesvol geëxploiteerd door vrijwilligers. De activiteiten zijn ondergebracht in ‘Stichting Ons Eigen Kroeg’. In de afgelopen jaren is met behulp van veel dorpsgenoten het café opgeknapt waardoor de huiskamer van Schagerbrug is blijven bestaan. Het café wordt gebruikt door toneelvereniging OEK, 3 biljartverenigingen en verder worden er veel activiteiten georganiseerd zoals klaverjasdrive, keezen, kermisactiviteiten, optredens etc. Mede in samenwerking met de Evenementen Commissie Schagerbrug (ECS). Wat ook positief is dat steeds meer mensen hun feest hier willen vieren.

Doel 'Ons Eigen Keuken'

Vorig jaar hebben wij plannen gemaakt om ‘Ons Eigen Keuken’ te verbouwen.  Dit is noodzakelijk om de gebruiksvriendelijkheid voor vrijwilligers te verbeteren en de sociale hygiëne. De eerste investeringen zijn gedaan maar door de corona perikelen moeten wij onze plannen doorschuiven naar juni 2023. 

Steun ons en stem op 'Stichting Ons Eigen Kroeg!'

Wij zouden het geweldig vinden als u ons wilt steunen door op ons te stemmen via Rabo ClubSupport! Deze financiële steun geeft ons als bestuur de mogelijkhied deze nieuwe keuken daadwerkelijk te realiseren. Alvasat dank voor uw stem!