Live muziek 'Bunch Of Barrels' is uitverkocht

19 november om 15.00 uur

 Op zondagmiddag 19 november strijken de mannen van 'Bunch Of Barrels' neer in zoals men zegt, de huiskamer van Schagerbrug, ‘Ons Eigen Kroeg’ oftewel OEK! Inmiddels bekend in de wijde omgeving.

We gaan met Bunch Of Barrels op reis Down Memory Lane naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70.

Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid en blijheid’ van toen. 'The Soundtrack Of My Life' zoals velen het noemen. Of te wel een feest van herkenning!

'Bunch Of Barrels' zal ons deze keer verrassen met nieuwe pareltjes uit die tijd en onderscheidt zich, mede door de voornamelijk akoestische settting, eigen stijl en de oorstrelende, meerstemmige harmonieën, welke subtiel verweven zijn in goed in het gehoor liggende songs.

De meesterwerkjes van weleer worden in theatervorm en intieme sfeer als aangename muzikale cadeautjes uitgepakt. Daarbij zijn er achtergrondbeelden met foto's en films uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, annekdotes met humor en de interactie met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen. 

Als bestuur en vrijwilligers zijn we er trots op dat deze heren in ons gezellige dorpscafé komen optreden.

  • Zaal open:                  14.30 uur
  • Optreden aanvang:  15.00 uur
  • Kosten kaart:              EUR 15,-- pp inclusief een drankje in de pauze