Ryanne Roozendaal

 

Hallo allemaal,

mijn naam is Ryanne Roozendaal en ik ben 26 jaar. Vanaf september 2008 heb ik vijf seizoenen de jeugd van OEK geregisseerd. Direct vanaf de opleiding theaterdocent ben ik hier gekomen, in eerste instantie alleen als afstudeerstage, vervolgens in dienst gekomen en inmiddels niet meer hier weg te slaan; want ik woon nu ook in Schagerbrug!

Met heel veel plezier heb ik voorstellingen gemaakt voor OEK. Want met een goed stel spelers, een ontspannen sfeer, een grote groep met vrijwilligers, die altijd klaar staan, en een beregezellige commissie, was het lastig afscheid nemen na de laatste voorstelling van Love Me Tender. Dat hebben we dus ook maar niet helemaal gedaan! Inmiddels ben ik lid van de commissie en probeer ik op deze manier nog steeds mijn steentje bij te dragen.

In het dagelijks leven werk ik, onder de naam Ry-Acting als trainingsacteur en als acteur in bedrijfsfilms. Ik ben dagelijks op pad om in het bedrijfsleven theater in te zetten als middel om te leren. Een voorbeeld hiervan is het rollenspel. In mijn beroep zie ik veel verschillende mensen, veel verschillende bedrijven en veel plaatsen in het land. Een hele leuke en gevarieerde baan dus. Daarnaast sta ik graag op de tennisbaan en ga ik graag naar het theater of naar de film.

Ook dit jaar is OEK weer druk bezig met repeteren en beloven er mooie stukken op de bühne te komen. Ik nodig jullie allemaal van harte uit om te komen kijken, want een avondje naar OEK is echt een avondje uit!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >