Fame Jr.

OEK Jong speelt Fame JR!

Wie wil er nou niet beroemd worden?! OEK Jong weet het antwoord wel. Zij willen FAME! 

In januari speelt OEK Jong ‘FAME JR’ in Ons Eigen Kroeg.

Het verhaal van de studenten op de FAME school is voor iedereen bekend. Ook de jongerengroep van OEK ging maar al te graag met dit verhaal aan de slag. FAME vertelt het inspirerende verhaal van een groep studenten op de populaire FAME school. Het publiek ziet hoe het deze jongeren vergaat op de drukke en zware kunstopleiding. Alle facetten van studeren en jong zijn komen aan bod. Van les en huiswerk tot verliefdheid en pesten. Ook vertelt het verhaal een donkere kant van beroemd worden. Heeft iedereen wel een kans om beroemd te worden, of is dit enkel maar voor een paar weggelegd? 

De show behandelt thema’s als vooroordelen, identiteit, eigenwaarde, alfabetisering, seksualiteit, drugs en doorzettingsvermogen. De ups en downs zijn bijna te veel voor een aantal, maar de studenten zijn vastberadenheid en zetten door onder bezielende leiding van hun docenten.

Speeldata

Zaterdag 12 januari om 20.00 uur, Zondag 13 januari om 15.00 uur

vrijdag 18 januari om 20.00 uur, zaterdag 19 januari om 20.00 uur 

 

Reserveren kan vanaf 21 december via kaarten@oek.nl. Uw kaarten liggen dan voor u klaar in Ons Eigen Kroeg.

Bent u donateur? Dan kunt u online reserveren vanaf 14 december onder vermelding van “donateur” en op de avond zelf uw donateurkaart ruilen voor entreebewijzen..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >