We gaan de goede kant op!

Ons Eigen Kroeg mag weer open

Na een paar maanden dicht te zijn geweest mag het dorpscafé weer open. Maar dat gaat niet zomaar. Wij hebben een protocol ingediend bij de gemeente. Hierin staat aangegeven welke maatregelen wij nemen om te voldoen aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Daarbij de focus in eerste instantie op de openstelling voor onze biljartclubs en de mogelijkheid voor de uitvoering schoolmusical bij OEK. schooltheater. 

OEK 1,5 meter proof!

Wij hebben ons laten adviseren hoe we het café het beste 1,5 meter proof kunnen maken. Op bepaalde plekken hangen stickers die aangeven wat we moeten doen om de gezondheid van onze bezoekers te waarborgen. Deze stickers zijn geleverd door EELAN uit 't Zand. Uiteraard alleen wanneer ze deze richtlijnen naleven en elkaar aanspreken wanneer iemand even niet attent is. 

Is biljarten binnensport?

De grote vraag is of biljarten tijdens de huidige richtlijnen van het RIVM een binnensport is. Binnensport is nog niet toegestaan. Wij hebben van de gemeente een schriftelijke bevestiging ontvangen dat biljarten is toegestaan waardoor onze biljartvereningen komende week kunnen starten. We zijn blij dat het café zo langzaam aan weer wat gasten kan gaan ontvangen.

Schoolmusical

Ook de oudste groep leerlingen mogen hun einde jaarsmusical opvoeren op het podium van OEK. Deze voorstelling wordt opgenomen en live uitgezonden. Hierdoor kan iedereen de voorstelling zien en spelen de kinderen op het echte OEK podium. Mooi toch?

Hoe nu verder?

We hebben nog aanvragen voor feesten en andere activiteiten. Wanneer wij als bestuur van mening zijn dat het verantwoord is en goedkeuring hebben van de gemeente zullen wij u informeren via onze website of ander social media. 

Heeft u vragen?

Mail dan naar secretaris@onseigenkroeg.nl. Alvast dank voor de medewerking.

Hieronder foto's van de aangebrachte stickers