Live muziek van 'Tim Langedijk & Bram van Langen' 23 oktober

Kaarten alleen nog verkrijgbaar aan de zaal

Even voorstellen!

Gitarist Tim Langedijk studeerde cum laude af aan het onservatorium van Rotterdam. Met zijn trio, het Tim Langedijk Trio, nam hij 7 albums op. Hij toerde internationaal met het Metropole Orkest, Gabriela Kozyra Quartet en The Great Eyeballs. Hij is een veelgevraagd studiogitarist in Nederland en werkt als arrangeur voor verschillende producties. Momenteel doceert hij aan het Utrechts Conservatorium HKU, de Academie voor Muziek en Podiumkunsten in Tilburg en het Conservatorium van Haarlem.

Bram van Langen is een all-round zanger, gitarist en songwriter uit Amsterdam. Hij studeerde zowel gitaar al elektrisch bas aan het conservatorium en heeft gespeeld op zowel dinnershows, bruiloften, grote poppodia maar ook in knusse huiskamers concerten gegeven. De afgelopen twee jaar heeft Bram door heel Europa gereisd om daar op te treden. 

Ongelofenlijk dat dit duo bij OEK live gaat spelen!

Samen gaan ze nu een huiskamer optreden doen bij OEK. Gezellig luisteren naar heerlijke muziek waarbij de muzikanten zich laten inspireren door artiesten als onder andere Paul Simon, Nick Drake en Paul McCartney. 

  

Reserveer nu!

  • Entree: EUR 15,-- inclusief een gratis drankje en hapje in de pauze.
  • Zondagmiddag 23 oktober aanvang 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur.
  • Waar: Ons Eigen Kroeg, Schagerweg 30a in Schagerbrug.
  • Maximum aantal 100 personen

Bedankt voor uw komst!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >