Nieuwe regisseur bij OEK volwassen

Zijn naam is Mike Kuyt!

Even voorstellen

Hallo, ik ben Mike Kuyt, regisseur bij toneelgroep OEK. In het dagelijkse leven ben ik filmacteur, trainingsacteur, communicatietrainer, filmmaker en voice over. Daarnaast ben ik ook nog eens vader van twee prachtige kinderen van 18 en 19. Ik heb een vriendin en een kat. In mijn vrije tijd maak ik radioprogramma’s voor de lokale omroep en ik doe veel rond theater. En dan nog heb ik tijd over😊.

Mijn toneelervaring

Ik heb vanaf mijn 19e in tal van stukken gespeeld waaronder de titelrol Amadeus van Peter Schaffer.

Nu regisseur bij OEK

En nu mag ik als regisseur werk met toneelvereniging OEK. Het is een fijne club mensen die elke donderdagavond trouw samenkomen en erg actief en leergierig zijn. Ik heb samen met de leescommissie gekozen voor de thrillerkomedie Dubbel Wraak van Alan Ayckbourn die op 15 maart in première zal gaan. Oorspronkelijk is het een tweeluik maar ik heb zelf het stuk gecomprimeerd naar 1 deel. Het verhaal is ongelofelijk spannend, kent meerdere plots en er valt evengoed veel te lachen. Het verhaal draait om twee mensen, Karin en Henry, die zelfmoord willen plegen door van een brug te springen. Dit mislukt. Ze maken kennis met elkaar en dan blijkt dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten. Henry is door zijn baas, Rob Diks, ontslagen en Karin is haar geliefde Anton kwijt, die weer terugging naar zijn ex vrouw Monique. Ze besluiten wraak te nemen op elkaars
tegenstander zodat de kans op verdenking minimaal zal zijn. De wraakactie neemt echter een onverwachte wending....
 
Iedereen van toneelgroep OEK speelt mee in deze hilarische thriller. Ik nodig u uit om te kijken want dit mag u zeker niet missen!