Actie 'De Jong Assurantiƫn' een groot succes!

OEK heeft EUR 3.310,-- ontvangen!

Ons Eigen Keuken gaat lukken!

We hebben al veel zaken verbouwd en geïnvesteerd in Ons Eigen Kroeg. In mei /juni 2023 hebben we een nieuwe uitdaging. Dan willen wij in samenwerking met locale ondernemers de keuken van het café volledig renoveren.  

Het was leuk samenwerken!

In een vorig nieuwsbericht op deze webstie hebben wij geschreven dat wij in aanmerking kwamen voor de actie 'Samen voor de buurt'. Samen met Natalie Spruit, medewerker van 'De Jong Assurantien, zijn wij deze actie opgestart en met succes! We hebben een prachtig bedrag van EUR 3.310,-- ontvangen van mensen en bedrijven die 'Ons Eigen Kroeg' een warm hart toedragen. Het was heel leuk om deze actie samen te doen.

Uw tas met kadootjes staan nog klaar

Veel mensen hebben hun tas met kadootjes al opgehaald. Maar nog niet iedereen. Daarom stellen wij iedereen de komende drie weken in de gelegenheid om op donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur de tasjes op te halen in Ons Eigen Kroeg. Het adres is Schagerweg 30A in Schagerbug. Daarna zal de inhoud van de prijzen beschikbaar worden gesteld aan een loterij waarvan de baten bestemd zijn voor OEK.. 

Wij danken jullie voor deze mooie bijdrage

De komende tijd zullen we jullie op deze website op de hoogte over de ontwikkelinbgen van de nieuwe 'Ons Eigen Keuken'.

 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >