Generale OEK volwassenen zit erop

Klaar voor de voorstellingen!

Nadat de repetities eind augustus zijn gestart, was het 12 maart zover, de generale. De spelersgroep beschouwt dit moment eigenlijk als een kans op een extra voorstelling. Zondagmiddag om 15.00 uur werd de generale van het toneelstuk 'Dubbel Wraak' gespeeld. Er werd gespeeld onder toeziend oog van jeugdleden van onze vereniging, leden van de Zonnebloem en al enkele familieleden. 

Van de bezoekers waren er positieve reacties te horen over datgene wat er is neergezet. Na een succesvolle generale hebben de spelersgroep en de ondersteuning het volste vertrouwen in de voorstellingenreeks, welke 15 maart a.s. wordt afgetrapt met de première. 

Mocht u geïnteresseerd zijn om naar de voorstelling 'Dubbel Wraak' te komen kijken, er zijn nog kaarten te verkrijgen via www.oek.nl. Naast de première op 15 maart, zijn er de volgende speeldata: 17, 18, 21, 24 & 25 maart, de voorstellingen zullen beginnen om 20.00 uur. Hopelijk zien wij jullie snel bij een van onze voorstellingen in Ons Eigen Kroeg, tot dan!