Ons Eigen Karin was fantastisch!

En dat bij OEK! helemaal geweldig.

170 bezoekers waren getuigen van het optreden van Karin Boemen!

Het was voor ons een hele eer dat Karin Bloemen voor de tweede keer in 'Ons Eigen Kroeg' kwam optreden. Net als vorige keer waren de kaarten zeer snel uitverkocht. Wat het optreden zo uniek maakt is de intieme sfeer. Karin krijgt de hele zaal mee met de mooie liedjes en haar verhalen. De scetch waarin ze achter een rollator opkwam en speelde dat ze op oude leeftijd in een verzorgingshuis met bekende nederlanders was hilarisch. Na de ruim twee uur lang durende voorsteling nam Karin alle tijd om met de mensen in gesprek te gaan. Mocht je een boek willen kopen schreef ze daar ook nog een persoonlijk bericht. En dat ze horeca ervaring heeft liet ze zien door een biertje te tappen achter de bar. Na een gezellig after party ging iedereen blij naar huis. En daar doen we het voor. 

Er stond een rij voor de deur en toen . . ?

Wanneer er zoveel mensen naar binnen moeten heb je wel eens een lange wachtrij tot buiten aan toe. Een man en vrouw die op vakantie waren in NH reden langs en zagen deze rij. 'Wat is hier aan de hand?' vroegen ze. Toen ze hoorde dat Karin ging optreden wilde ze ook graag kijken. Omdat er twee afzeggingen waren en twee stoelen op de eerste rij vrij waren hadden ze geluk. Ze hadden de middag van hun leven.

Iedereen weer bedankt!

Jaarlijks organiseren wij live optredens van muziekanten in Ons Eigen Kroeg. Ook dit kan alleen maar met vele vrijwilligers. Bij Karin hadden we vier vriendinnen die het leuk vonden om achter de bar te staan. Dit waren Milou, Madelon, Lobke en Esmée. Bedankt weer toppers! Maar speciale dank aan Sjoerd van Zanten. Hij weet al deze artiesten toch maar mooi te boeken bij OEK.

19 november komt 'Bunch of Barrels'

Het volgende optreden staat alweer gepland. Wij laten u weten wanneer de kaartenverkoop gaat beginnen. Voor meer info ga naar Live muziek 'Bunch of Barrels' bij OEK!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >