Ons Eigen Krand Café

Jubileum 70 jaar

Een eigen geschreven toneelstuk

Toneelvereniging OEK bestaat in 2017 alweer jaar 70 jaar. Dat belooft wat. Na ruim een jaar uitbater te zijn van Ons Eigen Kroeg wil de toneelvereniging iets anders. Ze willen van de kroeg een Grand Café maken, Ons Eigen Krand Café. Om dit café te exploiteren hebben ze een vergunning nodig en daarom zit er die avond een inspecteur van de gemeente Schagen in het Grand Café. Hij of zij zal na de avond bepalen of OEK de vergunning ook daadwerkelijk krijgt. Fred van Dorst is beheerder en doet er van alles aan om de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar heel eenvoudig gaat dat niet. Er komen verschillende gasten een bezoek brengen aan het Grand Café. Gasten die al eerder in Ons Eigen Kroeg zijn geweest. Voor Fred van Dorst verloopt het allemaal niet zo soepel als hij zou willen.

Het is een uniek stuk en nog nooit gespeeld!

Bent u nieuwsgierig of OEK de vergunning zal krijgen? U bent van harte welkom op onze 70 jarige lustrum viering. Wij zien u graag bij een van onze voorstellingen! 

hieronder een foto van spelers en regie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >

Uitvoerigsdata 2017: woensdag 1 maart, vrijdag 3 maart, zaterdag 4 maart, dinsdag 7 maart, vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart.