Muziek op Zolder

Kaarten bestellen:

Een toneelstuk op maat geschreven voor OEK door Rob van Vliet!

Toneelschrijver Rob van Vliet heeft een toneelstuk op maat geschreven voor onze vereniging. Samen met de spelers hebben we input gegeven waar het toneelstuk inhoudelijk over moet gaan. Met deze info is Rob gaan schrijven. Terwijl wij aan het repeteren waren wisten we nog niet hoe het stuk zou eindigen. Ook zijn er in samenspraak teksten tussendoor aangepast, zodat iedereen tevreden is. Ook dit jaar spelen we weer een stuk dat nog nooit eerder is gespeeld!

Korte inhoud:


Irma heeft samen met haar man een eigen therapiecentrum. Zij vinden het belangrijk, dat mensen met verschillende problemen met elkaar in contact komen en van elkaar kunnen leren. Ze hebben een grote villa op een afgelegen plek gekocht. Irma is een 'lieve' vrouw. Ze is creatief therapeute en dans, drama, zang en beeldende vorming vormen een rode draad binnen haar therapieën. Jaren is het met het therapiecentrum goed gegaan, maar de laatste jaren moeten ze veel meer moeite doen om mensen binnen te krijgen. Irma maakt zich zorgen over haar man Manfred. Hij is aan het veranderen. Ze kan er nog niet precies de vinger op leggen, maar hij is niet meer de man met wie ze vroeger getrouwd is. Manfred is verbitterd en gedraagt zich anders tegen de cliënten. Hij doet geheimzinnig en Irma heeft het gevoel dat hij soms tegen haar liegt. 
Manfred heeft in zijn jeugd door zijn dominante moeder een trauma opgelopen. Irma vindt het muziekdoosje uit de jeugd van Manfred. Zij weet dat hij dit niet leuk gaat vinden. Er gebeuren vreemde dingen. En is Irma wel de vrouw die je denkt dat ze is?

Foto's oefenavonden:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Vorige Volgende >

Uitvoeringsdata: woensdag 7 maart, vrijdag 9 maart, zaterdag 10 maart, dinsdag 13 maart, vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart.