Leuk idee...maar we doen het niet!

Uitvoeringsdata: woensdag 9 maart, vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart, dinsdag15 maart, vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart. 

 

OEK bestaat 75 jaar!

En dat betekent dat het weer tijd is voor een jubileumstuk! Het 75 jarig bestaan laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Wij hebben weer contact opgenomen met schrijver Rob van Vliet en gevraagd of hij een stuk op maat kon schrijven. Na een avondje brainstormen met Rob en de leescommissie is Rob gaan schrijven en daarom spelen wij voor u dit jaar weer een stuk dat nog nooit eerder is gespeeld. 

Korte inhoud: het publiek wordt op humoristische wijze meegenomen in hoe een toneelstuk tot stand komt. Er is een nieuwe regisseur bij de toneelvereniging en hij heeft besloten dat er audities komen voor de rolverdeling. Nadat alle rollen verdeeld zijn, moet er natuurlijk gerepeteerd worden om uiteindelijk een mooi stuk op de planken te zetten. De regisseur houdt er alleen nogal eigenaardige ideeën op na waar de spelers zich niet echt in kunnen vinden. Zij snappen vaak niets van de regisseur. De datum van de voorstelling komt heel dichtbij en eigenlijk is er nog weinig echt af. Gaat dit allemaal nog wel goed komen???

Muziek: vanwege ons jubileum hebben wij besloten het stuk te ondersteunen met muzikale begeleiding en liedjes. 

Wij hopen u in maart weer te mogen zien bij één van onze voorstellingen. Houd alles dan goed in de gaten, want u komt ogen te kort!